Sjoerd van Eck, trainer/coach van Bon Boys JO17-2, heeft afgelopen woensdag zijn VC1 diploma in ontvangst mogen nemen. In het najaar heeft Sjoerd een aantal bijeenkomsten bijgewoond in het kader van deze trainersopleiding. Hierbij werd een mooie verdiepingsslag gemaakt in het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden.

Fethi Ozerdogan, docent van de KNVB, zei hierover het volgende:

Tijdens deze cursussen heb ik een diverse en leergierige groep cursisten mogen verwelkomen. Het was inspirerend om te zien hoe zij zich hebben ontwikkeld en gegroeid zijn als trainers. Ik ben ervan overtuigd dat zij een positieve impact zullen hebben op de voetbalervaring van de jeugdspelers.

Ik wens jullie veel succes en voldoening in jullie verdere trainerscarrière. Blijf jezelf ontwikkelen, blijf leren en blijf genieten van het begeleiden van de jeugd. Jullie maken een verschil en hebben de mogelijkheid om jonge voetballers te helpen groeien, niet alleen als spelers, maar ook als individuen.

Wij zijn blij en trots dat Sjoerd de VC1 cursus heeft afgerond. Bij Bon Boys staat het door ontwikkelen van onze trainers hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze trainers daarom ook om deel te nemen aan de KNVB opleidingen