BABB - "Bouwen aan Bon Boys"

“Bouwen aan Bon Boys” is een combinatie van netwerken, interessante activiteiten, gezelligheid en sociale betrokkenheid. Als businesspartner draagt het SV Bon Boys een warm hart toe. 

 

Om Bon Boys te ondersteunen, de vereniging extra middelen te bieden, maar ook om de sponsors van Bon Boys een nieuw podium te kunnen bieden is in 2016 de Business Club ‘Bouwen aan Bon Boys’ (BABB) opgericht. BABB heeft zich als netwerkclub ten doel gesteld om leuke activiteiten te ondernemen waarbij plezier en inhoud hand in hand gaan en waar jaarlijks een bijdrage wordt geleverd aan de doelen van de Bon Boys, specifiek de jeugdopleiding.

 

“Bouwen aan Bon Boys” verenigt het nuttige met het aangename. Dit doen we door jaarlijks 3 mooie en diverse activiteiten aan te bieden (waar u als lid ook input voor kunt leveren) en door een sociale activiteit te organiseren voor onze Veldmaatse medemens die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

 

Lid worden van BABB

Iedere ondernemer die de Bon Boys een warm hart toedraagt kan lid worden van de Business Club ‘Bouwen aan Bon Boys’. Het lidmaatschap bedraagt EU 1.000,00 per bedrijf (1 lid) per seizoen van 1 juli t/m 30 juni van het volgende jaar. Beëindiging lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 juni te worden doorgegeven. Inkomsten vanuit het lidmaatschap van BABB worden als volgt verdeeld:

 

  • 50% naar de Bon Boys; besteding ten behoeve van de ontwikkeling van de jeugd van Bon Boys in de breedste zin van het woord;
  • 50% voor activiteiten BABB.


Voor meer informatie neem contact op met babb@bonboys.nl of bel naar 06 23497650