De Club van 100

De Club van 100 is opgericht ten behoeve van een fraaie accommodatie van SV Bon Boys Haaksbergen. Deze is mede te danken aan de leden van deze Club van Honderd.

Wilt u ook uw steun geven aan deze doelstelling en de accommodatie van onze vereniging een goede uitstraling geven? Wordt dan ook lid van de Club van Honderd en geef uw naam op aan een van de onderstaande personen:

 

  • Klaas Jansen (voorzitter)
  • Rudy Molenkamp
  • Ralph Diepman

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is 45 euro per jaar en uw naam verschijnt tevens op het fraaie bord in onze kantine. Het lidmaatschap loopt dan van 1-1 tot en met 31-12. Een overschrijvingsmachtiging stellen wij zeer op prijs, onder dit nummer NL03 RABO 0145 0090 84 ovv clv100-2015

 

Mocht u onverhoopt geen lid willen blijven (wat wij natuurlijk niet verwachten), laat het dan even schriftelijk weten (in elk geval voor 1 februari van het nieuwe jaar). Wanneer wij geen bericht hebben ontvangen gaan wij er van uit dat u het bedrag zult overmaken of dat wij het bedrag kunnen innen en u ook in het nieuwe jaar uw bijdrage levert aan de doelstelling van het team Club van Honderd.