Vrijwilliger worden

Alleen wij samen, als vrijwilligers, maken voetbal en alles eromheen bij SV Bon Boys mogelijk. Wij geloven dat een heldere organisatie, met transparante structuren en afgebakende taken leidt tot een beperkte belasting. Vele handen maken licht werk en zo is vrijwilligerswerk leuk!

 

Wil je wat voor SV Bon Boys doen? Meld je via vrijwilligers@bonboys.nl

 

We gaan dan met je in gesprek om op zoek te gaan naar passende taken. Waar ligt jouw passie? Waar wordt jij blij van? Maar ook waar ligt jouw kracht, we zetten je graag zo optimaal mogelijk in!


We zijn tevreden over de betrokkenheid van vele mensen. En steeds weer nieuwe gezichten die aangeven graag wat te willen doen. Maar we blijven op zoek naar nieuwe mensen. Het is dankbaar werk, zorgt voor een glimlach bij velen en je maakt vrienden voor het leven.

 

Vacatures

Momenteel zijn we heel specifiek op zoek naar:

 

  • Ontvangstteam (zaterdagochtend 8.00 – 12.00 uur.)

 

Op de zaterdagochtend begroet het team de bezoekende teams en helpt ze op weg op het complex, kleedkamer en uiteraard een lekkere kop koffie. Daarnaast is het team algemeen aanspreekpunt.

 

  • Scheidsrechters coördinatie

 

Binnen dit team wordt alles geregeld rondom onze scheidsrechters. Jij draagt hieraan bij, zodat we waarborgen dat al onze teams van goede scheidsrechters worden voorzien.

 

  • Barhoofden voor de kantine

 

Periodiek verzorgt het barhoofd dat de bardienst goed verloopt, waarbij het barhoofd zelf ook de handen uit de mouwen steekt.

 

  • Conciërge team (ma t/m do van 17.30 – 19.30 uur)

 

Het team is aanwezig tijdens de doordeweekse drukte van de jeugdtrainingen. Daarbij zijn ze aanspreekpunt voor allerlei vragen, spreken ze onze spelers aan op hun verantwoordelijkheden qua corvee en zijn ze aanwezig bij uitgifte van de materialen uit het ballenhok.

 

  • EHBO / BHV team

 

Het team is verantwoordelijk voor de onderhoud van de EHBO materialen. Ook zoeken we mensen die reeds BHV-er zijn op het werk en die ook voor SV Bon Boys hier een rol in willen spelen.

 

  • Activiteiten team

 

We zijn een actieve vereniging, waarbij we voor onze leden ook niet-voetbal activiteiten organiseren. Vaak zijn er betrokken ouders of leden die genoeg willen doen, dit team is diegene die ze op weg helpt en weet hoe je binnen onze vereniging de zaken organiseert.