Parkeren rondom Sportpark De Greune

De parkeersituatie (voor auto’s en fietsen) rondom het Bon Boys sportcomplex is gewijzigd. Op de parkeerplaats, voorzien van parkeervakken, kunnen ongeveer 140 auto’s geparkeerd worden. Er zijn lichtmasten geplaatst die automatisch gelijktijdig met de straatverlichting ontstoken worden. Als de parkeervakken vol zijn kan er verderop aan de Kolenbranderweg bij TVV geparkeerd worden.Parkeren langs de Kolenbranderweg is niet toegestaan! Er zal door de politie gehandhaafd worden, dus let op!

 

Er zijn de  2 parkeerplaatsen voor minder-validen .

De parkeerplaatsen voor minder-validen met gebruik van parkeerkaart,  bevindt zich voor het Stormvogelsveld . De  borden en vakindeling geven aan, dat hier plek is voor twee parkeermogelijkheden met invalideparkeerkaart.

 

NB: de boete voor parkeren op een invalideparkeerplaats zonder geldige invalideparkeerkaart bedraagt  370 euro.   

 

De rijwielstalling is  gevestigd aan voorzijde van clubgebouw. De fietsers hebben  een eigen in- en uitgang welke als zodanig is gemarkeerd. De weg langs de kantine is afgesloten voor autoverkeer dmv uitneembare palen, zodat in geval van noodzaak hier toch gebruik van kan worden gemaakt. Aan de achterzijde bij de papieropslag is  een z.g. sluishek geplaatst waardoor ook van die zijde in principe  geen fietsverkeer meer toegestaan is.  

 

Alle bezoekers van onze vereniging moeten vanaf grote parkeerplaats lopend naar ons clubgebouw.