bon boys kabouters

Samen plezier maken staat hierbij centraal! De kabouters zijn onze speler van 3 tot 5 jaar. Zij doen tal van activiteiten. Naast voetbal zullen de Kabouters ook andere teamsporten en activiteiten ontplooien. De allerjongsten worden vooral bezig gehouden in spelvormen, terwijl de oudsten wat meer gericht op de voetbalsport worden vermaakt. Het samen spelen en doelen bereiken zal een goede leer zijn voor het verdere leven van onze Kabouters.

praktische zaken

De Kabouters spelen in tenues met namen van Europese topclubs, welke door ons worden verzorgd. Voor schoenen (veld/sporthal), sokken en een trainingspak dient u zelf te zorgen. Mogelijkheid tot douchen en omkleden is aanwezig.

 

De Kabouters trainen eens in de twee weken op vrijdagavond van 17.45 uur tot 18.45 uur op het hoofdveld. Als de Kabouters om 17.45 uur op het veld klaar staan wordt in principe in spelvorm veel met de bal gedaan en als het enigszins kan buiten op het voetbalveld. Als de weersomstandigheden dit niet toe laten, zullen we gebruik maken van de sporthal van de Bonifatiusschool. De Kabouterseizoenen lopen van september tot en met december en van februari tot en met juni.

 

Als u geïnteresseerd bent dan kunt u informatie inwinnen en/of uw kind(eren) aanmelden via mail: kaboutervoetbal@bonboys.nl.