Gedragsregels

Als voetbalvereniging staan we ervoor dat iedereen veilig en met plezier kan voetballen, vrijwilligerswerk kan doen of langs de lijn kan staan om aan te moedigen. Plezier, ontmoeten, ontwikkelen en presteren is wat ons verbindt. Wij streven ernaar een positieve en inclusieve omgeving te creëren waarin alle leden, spelers, ouders, verzorgers, coaches, scheidsrechters en supporters kunnen genieten van het spel en zich kunnen ontwikkelen, zowel op als buiten het veld.

 

Het team Sociale Spelregels bestaat uit betrokken ouders van spelers, die allen ook beroepsmatig op dit gebied raakvlakken hebben. De samenstelling van het team vind je hier. Wij zijn regelmatig op en langs het voetbalveld te vinden. Heb je vragen of wil je kennismaken? Spreek ons gerust aan of mail naar socialespelregels@bonboys.nl 

Gedragscode

Wat wordt er verwacht? Wat zijn hier de regels? Wat mag wel en wat mag niet? Wat doen we wel en wat doen we niet? Allemaal vragen waarover Team Sociale Spelregels actief meedenkt, zodat we samen het positieve beleid binnen de club waarborgen. 

Zijn er problemen op of rondom het veld? Ook dan kan ons team hierbij ondersteunen, dit vanuit een onafhankelijke mediator rol. 

 

Onze gedragscode vind je hier

 

Incidenten, groot of klein, voel je welkom om ze bij Team Sociale Spelregels te melden, zodat we samen de club blijven waar iedereen met plezier en een veilig gevoel kan sporten. Spreek één van ons aan of mail ons via socialespelregels@bonboys.nl