Banner eerste

Algemene Informatie

SV Bon Boys is zich bewust van haar brede maatschappelijke en sportieve functie. Plezier, ontmoeten, ontwikkelen en presteren is wat ons verbindt. Vanuit deze maatschappelijke functie is de club voor leden en niet-leden een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt, ongeacht het doel waarmee men de club bezoekt. Bon Boys faciliteert vanuit haar sportieve functie haar leden zowel op prestatief als recreatief niveau om de voetbalsport te beoefenen binnen een actief verenigingsleven. Bon Boys heeft haar normen en waarden zowel binnen als buiten de lijnen hoog in het vaandel staan.

Bon Boys is een voetbalvereniging waar het voor ieder individu binnen de club prettig is om de voetbalsport, op het door hem of haar gewenste niveau, te beleven, waarbij alle teams, prestatie en recreatief, van de club als één functioneren. Bon Boys is een warme familieclub, die betekenisvol is en daarvoor actieve participatie van haar leden vraagt. De club is maatschappelijk betrokken en heeft een centrale plek in de Haaksberge samenleving waar iedereen welkom is. #roodgroenverbindt

Algemeen Wedstrijd Heren met Publiek
Algemeen Kernwaarden Actie Foto

Kernwaarden

Voetbal: Voetbal is onze passie en ons spel. We streven naar uitmuntendheid op het veld en buiten het veld en omarmen de schoonheid van het spel.

Verbinden: we geloven in de kracht van voetbal om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond, en om vriendschappen te smeden die een leven lang meegaan.

Vitaal: we bevorderen een gezonde en actieve levensstijl. Voetbal is een geweldige manier om fysiek en mentaal vitaal te blijven.

Gedrag en cultuur

Respect: We respecteren iedereen die betrokken is bij onze club, ongeacht hun leeftijd, geslacht, achtergrond, nationaliteit of vaardigheidsniveau. We respecteren ook de regels van het spel en de beslissingen van scheidsrechters.

Sportiviteit: We moedigen fair play en sportiviteit aan. We accepteren zowel overwinningen als nederlagen met waardigheid en respect voor onze tegenstanders.

Teamwerk: We waarderen teamwork en samenwerking. We ondersteunen onze medespelers, coaches en ouders om een positieve bijdrage te leveren aan ons team.

Ontwikkeling: We streven naar voortdurende ontwikkeling en verbetering, zowel als individu als team. We moedigen leren en groeien aan.

Algemeen Blij Team