Bon boys kids

Elke vrijdag voetballen de Kids in kleine groepjes onder begeleiding van een coach op het hoofdveld van Bon Boys.

 

Het gaat natuurlijk om het spelplezier! Maar bij de Kids start wel het echte voetbal; de kinderen leren op hun eigen tempo controle te krijgen over de bal en voetbalhandelingen te beheersen. De Bon Boys Kids fungeert als tussenstap tussen de Kabouters en de jeugdteams die in competitie voetballen (JO8 – JO19).

 

In circuitvorm in kleine groepjes van 4 of 5 kinderen doen we verschillende oefenvormen en partijtjes, hierdoor lukt het om de kinderen veel persoonlijke aandacht te geven. De verschillende oefeningen duren ongeveer 10 minuten en worden een aantal weken achter elkaar geoefend. We vinden het van belang dat elk kind wordt uitgedaagd op zijn eigen weerstandsniveau, daar passen we de oefeningen op aan.

 

We sluiten de trainingen af met een partijspel waarin tegen een ander groepje 4 tegen 4 of 5 tegen 5 wordt gespeeld. Hierbij leren zij om samen te werken en in teamverband zowel letterlijk als figuurlijk het doel te bereiken.

Kids Uitleg Trainer

Praktische zaken

De Kids spelen in tenues met namen van Europese topclubs, welke door ons worden verzorgd. Voor schoenen (veld/sporthal), sokken en een trainingspak dient u zelf te zorgen. Mogelijkheid tot douchen en omkleden is aanwezig.

 

De Bon Boys Kids is bedoeld voor jongens en meisjes die op 31 december van het lopende voetbalseizoen 6 jaar zijn. In de praktijk betekent dit dat de spelers tussen de 5 en 7 jaar zijn.

 

De Kids trainen elke vrijdag van 18.00 tot 19.00 op het hoofdveld. Het seizoen begint eind augustus en duurt tot begin juni. Vanaf midden december tot midden februari is er winterstop en zijn er geen veldtrainingen, wel wordt er dan deelgenomen aan een zaalvoetbaltoernooi.

 

Als u geïnteresseerd bent dan kunt u informatie inwinnen en/of uw kind(eren) aanmelden via mail: kids@bonboys.nl. De eerste twee trainingen kan uw kind vrijblijvend meedoen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Daarna kunt u kijken of u uw zoon/dochter wilt aanmelden.