Kids Partijvorm

Trainers Academy

In 2023 zijn we gestart met onze trainers academy. Ons hoofd opleidingen heeft een beleidsplan gemaakt welke vertaalt is naar het veld. Bij de onderbouw zijn dit de mentoren die de trainers van de JO8 en JO9 begeleiden en de Technisch Coordinator Onderbouw die de trainers van de JO10, JO11 en JO12 begeleidt. De coaching en begeleiding is hierbij goed georganiseerd, op deze wijze leiden we onze toekomstige trainers op!

 

Onze jonge trainers starten 2 jaar onder de vleugels van mentoren. De mentor is altijd aanwezig bij de trainingen, om te sturen en te begeleiden. Er ontstaat op deze wijze een teampje van mentoren en trainers per lichting. #roodgroenverbindt

 

Infogids jeugd

Voetbal is een teamsport. Niet alleen de spelers en de begeleiding maar ook de ouders/ verzorgers horen bij het team. We hebben elkaar nodig om er een sportief en fijn seizoen van te maken! 

 

Samen zijn wij hier verantwoordelijk voor. Samen zijn wij Bon Boys. De infogids jeugd vormt een handvat hoe we dit met z’n allen doen. Het is een beknopte uitleg gids voor alle spelers, begeleiders, ouders / verzorgers.