Horeca Terras

Horeca

We hebben een bruisende, gezellige kantine die het middelpunt is van al onze activiteiten. Met een compact team wordt dit goed georganiseerd, waarbij de barhoofden de drijvende kracht zijn om de kantine draaiende te houden.

 

Op trainingsavonden en tijdens wedstrijden is de kantine geopend. Mocht je een vergaderruimte willen reserveren, geef dit door aan het kantinepersoneel. Geef daarbij door met hoeveel mensen je bent, zodat de koffie en thee voor je klaar staat!

 

Achter de bar werken we louter met vrijwilligers. Daar zijn we ontzettend blij mee. Om het voor hen extra makkelijk te maken, spreken we het volgende af: Elke bestelling aan de bar wordt betaald, dan wel met muntjes voldaan. Koffie/thee voor de tegenstander/scheidsrechter zijn in de ontvangstruimte beschikbaar.

Alcohol

Consumeren van alcohol wordt door SV Bon Boys niet actief gestimuleerd of aangemoedigd.

 

De KNVB heeft aangegeven dat glaswerk (flesjes/glazen) buiten de kantine niet meer mag. Betekent dat buiten de kantine plastic bekers gebruikt worden. En buiten mag alleen op het terras en onder de Broekhuis lounge alcohol (in plastic bekers) genuttigd worden. Dus langs de lijn geen alcohol meer.

 

Wil je de overwinning, het kampioenschap of iets anders met jouw team in de kleedkamer vieren, ook dan het verzoek om plastic bekers te gebruiken (dus geen flesjes in de kleedkamer).