Kledingfonds

Het kledingfonds verzorgt voor alle spelende leden sportkleding en tassen. Ook de trainers ontvangen een kledingpakket en de leiders een coachjas. De kleding blijft eigendom van de club en wordt aan het begin van ieder seizoen in bruikleen gegeven. Mocht er iets met je spullen zijn of je hebt andere vragen, neem dan contact op met kledingfonds@bonboys.nl.  

 

Ieder lid stort jaarlijks een verplichte financiële bijdrage van € 35,00 in het kledingfonds. Van het geld in het kledingsfonds wordt voor alle spelende leden sportkleding gekocht. Deze verplichte bijdrage wordt geïnd aan het begin van het seizoen via een automatische incasso. 

 

De kleding is eigendom van de vereniging en wordt aan het begin van ieder seizoen via de leiders aan de leden in bruikleen gegeven. Alleen de sokken worden eigendom van de speler.

 

Regels gebruik kleding

  • De kleding mag uitsluitend tijdens een voetbalwedstrijd van SV Bon Boys worden gedragen, dus niet tijdens een training of privé.
  • Zonder toestemming van het bestuur mogen, in verband met verplichtingen jegens de sponsoren, geen rugnummers, namen, teksten of emblemen e.d. worden aangebracht op de kleding.
  • De leider stelt een wasschema op voor het gezamenlijk wassen van de kleding per team.
  • De leider of aangewezen verantwoordelijke telt na elke wedstrijd de shirtjes en broekjes, om te controleren of alles nog compleet is. Een speler die bij een ander team meedoet zorgt ervoor dat zijn kleding weer bij het juiste team terecht komt.
  • Laat vuile kleding niet te lang in de tas zitten, dezelfde dag wassen. Broekjes evt. met vlekkenmiddel behandelen.
  • De kleding dient ook bij elke wasbeurt weer geteld te worden, als extra controle.
  • Aan het eind van het voetbalseizoen dient de leider ervoor te zorgen dat de tassen met alle kledingstukken, zoals opgeschreven, worden ingeleverd op een door het kledingfonds doorgegeven datum. Wanneer er dan kleding ontbreekt, zijn er kosten aan verbonden, die je als team gelijk moet betalen!

 

Kosten voor zoekgeraakte kleding
shirt: €22,50
broekje: €12,50
trainingspak: 116/152: €40, s/xl €50,=
spelerstas: €25,=
coachjas: €25,=

 

Voor vragen en verdere informatie kun je mailen naar: kledingfonds@bonboys.nl