De Vriendenkring

De Vriendenkring is opgericht op 23-3-1973 en heeft als doel de voetbalvereniging, s.v. Bon Boys Haaksbergen te ondersteunen.

Door de jaren heen, zijn er diverse schenkingen gedaan zoals bijvoorbeeld: een dug-out – fietsenrek – lichtinstallatie hoofdveld (gedeeltelijk) en veld 5 – diverse benodigdheden voor de kantine cq. keuken – verwarming nieuwbouw – vergadertafel in de nieuwe bestuurskamer – financiële bijdrage voor de toiletgroep – financiële bijdrage 75 jarig jubileum – financiële bijdrage kunstgrasveld – vervangen verwarmingsketel – 3 bussen regelen naar de kampioenswedstrijd van het 1e elftal voor supporters – financiële bijdrage verbouwing kantine.

 

Elk voetbalteam dat kampioen wordt, kan rekenen op een financiële bijdrage van de Vriendenkring. Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de senioren. Ook wordt er een bijdrage gedaan bij voetbalkampen of toernooien. Tevens wordt er een beroep op ons gedaan bij diverse jeugdactiviteiten.

Eigen activiteiten

De volgende activiteiten worden door de Vriendenkring georganiseerd:

  • In oktober / november vindt elk jaar de bazaar plaats.
  • De Vriendenkring organiseert de Nieuwjaarsreceptie van SV Bon Boys
  • Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

 

Gedurende het voetbalseizoen is er om de drie weken een kaartavond. Men kan meedoen aan kruisjassen of hartenjagen. Er zijn 10 speelavonden en 7 rondes tellen mee voor de eindzege.

 

Indien men een avond verhinderd is, wilt u dit dan doorgeven aan Hedwig Busschers?
Aanwezig 19.45 uur. Aanvang 20.00 uur. Leden betalen € 2,50, niet leden € 3,50.

 

Het bestuur van De Vriendenkring bestaat uit Coby Menzing, Hedwig Busschers en Annemarie Nobbenhuis.