Woensdag 14 februari was de training niet zoals gebruikelijk op ‘De Greune’, want er was een uitje gepland voor MO15. Dit, vanwege de goede prestaties gerealiseerd in de vorige competitiefase (als 2e geëindigd, maar omgerekend naar aantal verliespunten en doelsaldo eigenlijk 1e).

Terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam, vertrokken wij iets na zessen richting Lochem naar recreatieboerderij ‘De Waltakke’. Wat ooit een boerderij was, is nu een voetbalparadijs. In de voormalige schuur is een kunstgrasveld met boarding gelegd. Goede kleedkamers, kleine horeca erbij en succes gegarandeerd.

En een succes was het ook op ons eigen overdekte (we hielden het lekker droog) minitoernooi. Er werden drie teams gemaakt met de namen Barcelona, Bayern München en Manchester United en zo speelden we onderling telkens wedstrijdjes van 8 minuten. En dat een uur lang. Behoorlijk intensief hoor, de bal kan niet uit, dus het spel gaat continu door.

Moegestreden en vele doelpunten later zochten we de kleedkamers weer op. Even opfrissen (iets minder deodorant mag ook wel) werd de avond afgesloten bij de McDonalds in het nabije Holten. Daar werd het ontstane eiwit-tekort al snel weer aangevuld met een McFlurry ijsco. De begeleiding genoot zichtbaar van de enkele minuten rust die ontstond, want iedereen zat stilletjes te smullen.

En ook in deze competitiefase zijn we weer prima gestart na de winsterstop. Met 7 punten uit de eerste 3 wedstrijden staan we zelfs bovenaan. We gaan dus weer als de brandweer en dat met heel veel plezier.