De beloften van Bon Boys hebben woensdagavond met 2-1 verloren van NEO. Bij rust was het nog 1-1.

Bon Boys trad op De Greune aan met een jong elftal, dat op maar liefst zeven posities anders was ingevuld dan bij de vorige wedstrijd tegen HSC’21. In dat nieuwe elftal zaten woensdagavond drie debutanten: Stijn Westendorp (onder 19), Cas Meijer en Pim van der Meer (beiden onder 17).

Bon Boys speelde een prima eerste helft tegen NEO en kwam na een prachtige aanval ook op een 1-0 voorsprong. Doelpuntenmaker was Jamal Yilmaz. Na een misverstand achterin kwam de ploeg uit Borne – prachtig afgestraft trouwens – vlak voor rust een beetje vanuit het niets op 1-1. Even later was de thuisploeg nog dichtbij de 2-1, maar het daverende schot van Derk Klanderman spatte op de paal uiteen, waarna Just Leferink in de rebound van dichtbij de keeper van NEO stuitte.

Na de rappe 1-2 in de tweede helft (uit een hoekschop) waren de rollen omgedraaid. NEO nam het duel over en bij Bon Boys namen de krachten af. Just was met een schot nog wel dichtbij de gelijkmaker, maar de betere mogelijkheden waren na rust voor de bezoekers.

Al met al was het opnieuw een nuttig leermoment voor onze beloften, die in deze zware poule opnieuw lieten zien dat ze voetballend uitstekend mee kunnen.